Bij Bogsy zijn we dol op verpakkingen! Niet zomaar verpakkingen, bedrukte hoogwaardige verpakkingen die dienen als krachtige marketingtool voor jouw merk, waarmee jij je kunt onderscheiden van de massa.

Een unieke beleving

Als expert op het gebied van bedrukte verpakkingen, zorgen wij ervoor dat jouw merk tot leven wordt gebracht en dat het uitpakken van jouw producten een unieke beleving is.

Wij geloven sterk in de waarde die een bedrukte verpakking toevoegt aan de inhoud ervan. Met deze gedachte streven wij ernaar de wereld met een ander oog te laten kijken naar verpakkingen.

Toegankelijk voor iedereen

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze verpakkingen voor iedereen toegankelijk zijn. Geen minimale oplages, gewoon bestellen zoveel je er nodig hebt! 😎

Op onze website vind je een selectie aan verpakkingen in diverse formaten, maar dit is slechts het topje van de ijsberg van wat er allemaal mogelijk is. Wij hebben een heel team voor je klaar staan om jouw wensen uit te werken en je gedurende het proces, van ontwerp tot levering, te begeleiden. 

Waarom Bogsy?

✔ Kwalitatief hoogwaardige verpakkingen
✔ Kleine & grote oplages, al vanaf ÊÊn stuk
✔ Uitlsuitend eco-vriendelijke verpakkingen
✔ Jarenlange printervaring en eigen productie
✔ Begeleiding van experts, van ontwerp tot levering

We begrijpen dat onze activiteiten een impact kunnen hebben op het milieu, en daarom werken we er hard aan om dit tot een minimum te beperken. Dit is de reden dat ons aanbod uitsluitend bestaat uit eco-vriendelijke producten.

Bedrukte dozen en tassen met eigen ontwerp