Het ontstaan van Bogsy

Bogsy is ontstaan aan de figuurlijke keukentafel. Al vele jaren hebben wij ervaring in print, packaging en IT. Mooie en creatieve verpakkingen maakten wij al vele jaren voor zeer diverse klanten. De roep om de processen te optimaliseren was groot en na diverse brainstormsessies ontstond Bogsy. Bags & boxes, gecombineerd tot een unieke beleving in print en packaging.

Onze workflow

Geautomatiseerd waar nodig en handmatig waar de expertise gewenst is. Met onze eigen prepress-afdeling controleren wij je ontwerp tot in de puntjes. Hierdoor ben je er zeker van dat je ontwerp op de goede manier op onze printers terecht komen.

Eigen productie

Op onze productielocatie in Arnhem worden onze verpakkingen gedrukt en verwerkt. Een totaal productie-apparaat en vele jaren ervaring zorgen ervoor dat je bedrukte doos of tas in de hoogste kwaliteit verwerkt wordt. Hiervoor gebruiken wij offsetpersen, AGFA Anapurna printers, HP Indigo en Zund afwerkingsmachines. Uiteraard allemaal bediend door vakmensen met passie voor print. En wil je eens een kijkje komen nemen dan is dit mogelijk, we showen je graag onze skills.Bedrukte dozen en tassen met eigen ontwerp