Wijndozen voor Synck Company

Wijndozen voor Synck Company

Voor Synck Company heeft Bogsy de opmaak en levering van wijndozen verzorgd. In dit blogitem vertellen wij hoe het bestelproces vanaf contact tot aftersales is verlopen.

Hoe komen klanten terecht bij Bogsy

Het eerste klantcontact komt voornamelijk via de website van Bogsy tot stand. De gebruikersvriendelijke website vormt het voorportaal van waaruit de klant een aantal mogelijkheden heeft om met Bogsy in contact te komen. Op alle pagina’s van de website heeft de klant tijdens werkuren de mogelijkheid om via een chatbox direct met Bogsy in contact te treden. Op de contactpagina staat het telefoonnummer en mailadres; indien gewenst kan de klant hier een contactformulier invullen. Een ander veelvoorkomend eerste klantcontact ontstaat nadat de klant op de website een bestelling plaatst. De klant kan namelijk direct een keuze maken uit een standaard assortiment product- of verzenddozen. Ook Synck Company kwam op deze wijze in contact met Bogsy. 

Offertetraject

Zodra de klant via de website een bestelling plaatst, wordt in de achtergrond een geheel geautomatiseerd proces gestart. De klant krijgt direct een welkomstmail met daarin de bevestiging van zijn bestelling. Op de vestiging van Bogsy wordt de bestelling gecontroleerd en wordt, heel belangrijk, gekeken of de klant kiest voor eigen opmaak via een template, dan wel opmaak door een DTP-er van Bogsy. In het geval van Synck Company werd gekozen voor opmaak door Bogsy. De klant krijgt via email een offerte toegestuurd met het verzoek de offerte te controleren en, indien akkoord, te betalen.

Opmaak

Omdat gekozen werd voor opmaak door Bogsy, neemt de accountmanager contact op met Michel Boers mede-eigenaar van Synck Company om de wensen te bespreken. Vaak heeft de klant al een idee over de opmaak. Als in de opmaak gebruik gemaakt wordt van logo en huisstijl elementen, dan wordt verzocht om hiervan bestanden in vectorbestandsindeling EPS of AI aan te leveren. Vervolgens gaat de DTP-er aan de slag. Hij verwerkt de wensen in een eerste opzet en stuurt deze ter beoordeling per email aan de klant. Het opmaakproces bij Synck Company verliep zoals beschreven. De heer Boers beoordeelde de eerste opzet en gaf hierop feedback. Er werden wat kleine aanpassingen voorgesteld. Onze DTP-er stelde voor om een ECO-badge van Bogsy op de verpakking te plaatsen. Alle verzenddozen, productdozen en brievenbuspakjes van Bogsy zijn duurzame verpakkingen. Ze worden gemaakt van materialen die 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn. Door het plaatsen van de ECO-badge op de verpakking geeft de klant aan duurzaamheid te omarmen en proactief te willen uitdragen. Als bijna vanzelfsprekend ging de heer Boers akkoord met dit voorstel. Nadat de DTP-er de aanpassingen heeft verwerkt wordt het hernieuwde voorstel aan de klant voorgelegd. De heer Boers was heel content met het resultaat en gaf zijn goedkeuring om te gaan produceren. 

Productie en levering

Op de vestiging van Bogsy wordt met moderne apparatuur het productieproces opgestart. Dozen bedrukken kan in allerlei formaten. Als het standaard assortiment op de website van Bogsy geen uitkomst biedt, dan verloopt het bestelproces via de accountmanager van Bogsy. Wil de klant een grote doos kopen, dan kan dat. Een postdoos, geen probleem. De mogelijkheden zijn divers. Computergestuurd wordt de opmaak op grote platen karton geprint en vervolgens uitgesneden. Een medewerker van Bogsy controleert de productie. Het eindproduct is een fraai bedrukte kartonnen vorm die langs de vouwlijnen tot de gewenste doos kan worden gevouwen. De wijndozen voor Synck Company gaan ongevouwen in een omdoos en worden per post verzonden. 

Aftersales

De accountmanager neemt contact op met de klant om te vragen of de dozen in goede orde zijn ontvangen en of de klant content is met het eindresultaat. De heer Boers was erg te spreken over zijn wijndozen en sprak zijn waardering uit voor het gehele verkoopproces, complimenten die dankbaar in ontvangst werden genomen.

Bij Bogsy geldt: pas als de klant tevreden is, dan is Bogsy dat ook.

Categorieën

Klant projecten