Vier standaard type dozen voor je merk

Vier standaard type dozen voor je merk

Je verpakking is een belangrijk deel van je customer-experience. Vaak hebben merken de juiste verpakking voor ogen maar behaald deze niet het gewenste resultaat. Daarom hebben wij vier verschillende verpakkingen voor je op een rij gezet. Hiermee breng je je customer-experience naar het volgende én gewenste level.

De juiste verpakking voor je producten bepaalt de de eerste indruk van je klant. Dit is de reden dat je hier veel tijd en energie in dient te steken. Toch is het kiezen van de juiste verpakking een erg lastig onderdeel. Niet alleen het grafisch ontwerp maar zeker ook de vorm bepaalt voor het grootste deel de totale uitstraling. Wij hebben daarom een viertal verschillende standaard vormen van verpakkingen voor je op een rij gezet, en uiteraard duurzaam geproduceerd:

  • Verzenddozen
  • Giftdozen
  • Autolock dozen
  • Wijndozen

1. Verzenddozen

Als je je product gaat versturen dat heb je de unieke mogelijkheid om de eerste indruk optimaal te laten zijn door een mooie en doordachte verzendverpakking. De vorm van deze doos is specifiek bedoelt en ideaal om eenvoudig en doeltreffende marketing toe te passen. De ontvanger krijgt met deze verpakking een cadeautje in zijn brievenbus. De doos is eenvoudig op te zetten en met het juiste ontwerp én aandacht begint hier zijn customer-experience. Onze verzenddozen kun je in diverse maten bestellen, volledig afgestemd op je productgamma. Het formaat van een brievenbus is 265x32mm. Let hierop als je je verpakking kiest, dit kan je veel portokosten schelen.


2. Giftdozen

Met creatieve geschenkdozen is je verpakking al direct een feestje. Je hebt hiermee een stevige en toch zeer handelbare verpakking voor je cadeaus. Deze dozen zijn er in diverse formaten. Staat je formaat niet tussen onze standaard dozen, dan maken we deze natuurlijk voor je op maat. Buitenzijde maar ook de binnenzijde zijn te bedrukken voor de optimale eerste indruk.

3. Autolock dozen

Zoals de naam het al aangeeft, sluit deze verpakking automatisch. Deze dozen zijn voorgeplakt waardoor ze vanzelf bij het opzetten de juiste vorm aannemen. Deze dozen zijn zeer stevig en functioneel in gebruik. Ook hier zijn er vele standaard formaten door ons weergegeven maar staat je formaat er niet bij, dan creëren wij de unieke verpakking voor jou of je merk.

4. Wijndozen

Een mooie wijn in een evenzo mooie bedrukte wijndoos is een feestje om te geven én te ontvangen. Voor ieder type fles is er een wijndoos te kiezen. Je kunt kiezen voor wit materiaal of bruin kraft met een duurzame uitstraling. Beide materialen zijn eenzijdig en tweezijdig te bedrukken. Wel eens gedacht aan bruin kraft bedrukt met witte inkt? Zeer luxe uitgevoerd en een ideaal cadeau.

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten verpakkingen en dozen. Hierboven hebben wij er vier benoemd maar heb je vragen of ideeën, laat het ons weten en neem contact met ons op.

Categorieën

Tips & tricks

Tags

Branding